Hvis du er ung pårørende til nogen med psykisk sårbarhed kan du være med i et gruppeforløb, som strækker sig over 8 gange. I gruppen taler vi om det, der fylder i hverdagen bl.a. ud fra nogle generelle temaer og med fokus på mindfulnessværdierne.

Pårørendegruppe for unge voksne pårørende

Gruppen starter to gange om året: i februar og i september måned. Der er 7-8 deltagere i en gruppe, der ledes af Rådgivningens leder, Kim, og en medgruppeleder. Formålet med den enkelte pårørendegruppe er at tilbyde en sammenhæng, hvor det er muligt at være fælles om grundvilkåret at være ung voksen og pårørende og at skabe et fællesskab, hvor det er muligt for deltagerne at udveksle erfaringer med hinanden og blive bedre i stand til at håndtere den situation, som gruppedeltagerne står i.

For at komme i betragtning til gruppen, skal du:

  • være mellem 19-35 år
  • være bror/søster eller partner eller voksent barn til en med psykisk sårbarhed
  • bo i Københavns Kommune

Dersom du er ung og bor i en anden kommune, kan du henvende dig til Sind Ungdom eller Bedre Psykiatri Ungdom i København, der også har pårørendegrupper for unge.

For at blive skrevet på til en pårørendegruppe skal du først møde op til en personlig forsamtale i vores åbne rådgivning tirsdage 17.00 – 19.00.

Pårørendegruppe for forældre og for voksne over 35 år: Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde forældre og pårørende over 35 år et gruppeforløb.