Hver tirsdag mellem kl. 17.00 og 19.00 kan du henvende dig personligt eller telefonisk i vores åbne rådgivning og få en samtale med en frivillig rådgiver, der er psykolog eller psykologistuerende på sidste del af uddannelsen.

Rådgivning

En samtale kan ofte være en god støtte og kan være med til at klargøre din problemstilling. Måske er du i tvivl om, hvorvidt vores tilbud er noget for dig – og dét er netop også det, som en samtale ofte også kan dreje sig om.

Da vi er en psykologisk rådgivning, har du først og fremmest mulighed for at vende forskellige psykologiske og psykosociale problemstillinger med en rådgiver. Vi rådgiver ikke om juridiske, økonomiske og social-faglige spørgsmål.

Alle borgere har mulighed for at henvende sig til os i vores åbne rådgivning om tirsdagen, men kun borgere, der er bosiddende i Københavns Kommune og opfylder vores øvrige visitationskriterier, kan komme i betragtning til et af vores tilbud.

En rådgivningssamtale tager udgangspunkt i den problemstillinger, som du selv kommer med og varer op til 30 minutter. Dersom vi har meget travlt på den enkelte vagt, kan den godt vare kortere tid og omvendt, dersom vi ikke har så travlt, har vi måske mulighed for at bruge mere tid på netop dig.

Vores tilbud er gratis, og det er ikke nødvendigt at være medlem af SIND for at kunne gøre brug af vores tilbud.

HVEM?

Enhver kan få en enkeltstående samtale i vores åbne rådgivning. For at blive skrevet på ventelisten til et samtaleforløb, skal du være i vores målgruppe. Se mere under de enkelte tilbud.

HVORNÅR?

Den åbne rådgivning er hver tirsdag i tidsrummet 17.00-19.00

Telefon: 35 36 09 04 (for henvendelser, der vedrører andet end personlig rådgivning er vi at træffe mandag-torsdag mellem 9.00-16.00)

Mail: raadgivningen@sind-kbh.dk  Vi svarer som regel inden for 1-2 hverdage mandag-torsdag.

BEMÆRK, at vi har lukket på helligdage; 1. maj; Grundlovsdag; 23.12; mellem jul og nytår samt 31.12

HVOR?

Slotsgade 2, 2.tv. 2200 København N. Du skal blot ringe på nede ved vejen, så åbner vi døren.

Rådgivende samtale