Vi er en frivillig psykologisk rådgivning under Landsforeningen SIND i København, der tilbyder åben rådgivning, individuelle samtaler, par- og familiesamtaler samt gruppeforløb – se mere herom under de forskellige faner. Vores tilbud er gratis og det er ikke nødvendigt at være medlem af SIND for at kunne gøre brug af vores tilbud.

Vores samtaletilbud varetages af frivillige psykologer eller psykologistuderende på sidste del af deres uddannelse.

De mennesker, som benytter sig af vores rådgivning, har meget forskellige problematikker og her er helt sikkert plads til dig også. Vi arbejder ud fra et grundsyn om, at psykisk sårbarhed er et livsvilkår for alle mennesker – nogen kæmper med sårbarheden hver dag, for andre er sårbarheden noget mere forbigående i deres liv. I Psykologisk Rådgivning går vi ikke så meget op i din eller din nærtståendes specifikke diagnose; hos os er det centralt, hvordan hverdagen opleves.

Alle kan få en enkeltstående samtale hos os i den åbne rådgivning – ønsker du et samtaleforløb skal du se nærmere under de enkelte tilbud

eller kontakte os for at høre, om du er vores målgruppe.

Vi tilbyder op til fem samtaler. Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid.

Hvis du er på udkik efter bistand fra en socialrådgiver eller jurist, kan vi desværre ikke hjælpe – brug Google til at finde en rådgivning i nærheden af dig.

Søger du en bisidder, kan du kontakte SINDs Landsdækkende Telefonrådgivning på 70 23 27 50 for mere info om SINDs bisidderordning.