Psykisk sårbarhed er et livsvilkår for alle mennesker – nogen kæmper med sårbarheden hver dag, for andre er sårbarheden noget mere forbigående i deres liv. I Psykologisk Rådgivning går vi ikke så meget op i din specifikke diagnose – hos os er det centralt, hvordan du oplever din hverdag.

Alle kan få en enkeltstående rådgivende samtale i Psykologisk Rådgivning med udgangspunkt i situationen nu og her. Du er selvfølgelig velkommen til at have nogen med herind.

Hvis du vil gøre brug af vores tilbud om samtaleforløb eller gruppeforløb skal du have en nuværende eller tidligere tilknytning til psykiatrien og være bosiddende i Københavns Kommune. Se mere under det specifikke tilbud.

Hvis du er på udkik efter bistand fra en socialrådgiver eller jurist, kan vi desværre ikke hjælpe – vi henviser ofte til SR Bistand, men der findes flere gratis rådgivninger inden for dette felt.

Søger du en bisidder, kan du kontakte SINDs Landsdækkende Telefonrådgivning på 70 23 27 50 for mere info om SINDs bisidderordning.