Som pårørende til psykisk sårbare er det muligt at få et gruppeforløb gennem Psykologisk Rådgivning SIND i København på op til 10 samtaler.

Pårørendegruppe for unge voksne pårørende 19 – 35 år

I Rådgivningen starter vi to gange om året, i februar og i september måned, en gruppe op for unge voksne (alder 19-35 år). Gruppen er for både voksne børn, søskende og partnere.

For at kunne deltage i en pårørendegruppe skal du først møde op til en personlig forsamtale i vores åbne rådgivning tirsdage og torsdage 17.00 – 19.00.

Du skal bo i Københavns kommune eller være pårørende til en, der bor i kommunen for at komme i betragtning til at deltage gruppen. Dersom du er ung og bor i en anden kommune, kan du henvende dig til Sind Ungdom eller Bedre Psykiatri Ungdom i København, der også har pårørendegrupper for unge.

Der er 7-8 deltagere i en gruppe, der ledes af Rådgivningens leder Kim og en medgruppeleder.

Formålet med den enkelte pårørendegruppe er at tilbyde en sammenhæng, hvor det er muligt at være fælles om grundvilkåret at være ung voksen og pårørende og at skabe et fællesskab, hvor det er muligt for deltagerne at udveksle erfaringer med hinanden og blive bedre i stand til at håndtere den situation, som gruppedeltagerne står i.

Du kan få yderligere oplysning på kim@sind-kbh.dk.

Pårørendegruppe for forældre og for voksne over 35 år

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde forældre og pårørende over 35 år et pårørendegruppeforløb.