Alle borgere, der er bosat i Region Hovedstaden, kan få gratis akutte samtaler med en psykolog/psykologistuderende, der har specifik viden om det at være pårørende til en psykisk sårbar.

Det kan være svært at være pårørende til en person med psykisk sårbarhed eller med en psykisk lidelse. Måske føler du, at du står helt alene med problemerne og har svært ved at tale med andre om det? Og måske er du rigtig ”god” til at tilsidesætte dine egne behov og ønsker? Eller måske ønsker du blot information om psykisk lidelse? I Åben Pårørenderådgivning støtter og rådgiver vi dig med udgangspunkt i lige netop din problemstilling.

Alle rådgivere i Åben Pårørenderådgivning er uddannet psykolog eller er psykologistuderende på sidste del af studiet, og alle har specifik viden om det at være pårørende.

Du kan få 3 samtaler med en rådgiver, og du behøver ikke at være blevet visiteret til samtalerne først eller være skrevet op på venteliste.

Du bestemmer selv, hvornår du vil have samtalerne, bare de ligger inden for vores åbningstid, som er om mandagen kl. 16.00-19.00. Det foregår på den måde, at du blot møder op i Åben Pårørenderådgivning i åbningstiden, hvor du så kan få en samtale med en rådgiver. Vi kan dog ikke love, at der ikke er ventetid, og derfor er det også muligt at ringe i forvejen på tlf.nr. 3536 0904 og bestille tid til en samtale. Samtalen varer 50 min., og du er velkommen til enten at komme som enkeltperson eller I kan komme som par, familie, venner etc. med eller uden jeres nærtstående.

Der er ingen kriterier, du skal opfylde for at kunne få samtaler i Åben Pårørenderådgivning, andet end, at du skal være bosat i Region Hovedstaden. Din nærtstående behøver ikke have en psykiatrisk diagnose – du skal blot opleve dig selv som pårørende.

Du kan også få telefonisk rådgivning i Åben Pårørenderådgivning i åbningstiden, eller du er velkommen til at e-maile os dine spørgsmål/udfordringer.

Åben Pårørenderådgivning er et 2-årigt projekt, støttet af TrygFonden.

Adresse:

Slotsgade 2, 2.tv. 2200 København N

Åbningstid:

Mandag kl. 16.00-19.00

Kontakt:

Tlf.nr. 3536 0904

Send os en email på ap@sind-kbh.dk eller benyt formularen herunder.