I vores rådgivning har vi megen viden og erfaring med at rådgive pårørende til psykisk sårbare mennesker og de særlige problematikker, der kan opstå for pårørende

At være pårørende til psykisk sygdom, betyder at have en relation til nogen som er psykisk syge. Du betegnes som pårørende, hvis du har et familiemedlem eller en nær ven, der har en psykisk sygdom eller som generelt har ondt i livet.

Det kan være rigtigt svært at være pårørende til psykisk sygdom, særligt hvis man står i nær relation til en med en psykisk sygdom, fordi man som nær pårørende ofte bruger meget energi på at hjælpe og tænke på den man er pårørende til.

Alle kan få en enkeltstående rådgivende samtale hos os med udgangspunkt i din situation nu og her.

Vi træffes både personligt og på telefonen tirsdag og torsdag kl. 17.00-.19.00

Ønsker du et samtaleforløb, er der nogle kriterier, du skal møde – se mere under “samtaleforløb”.

ÅBEN PÅRØRENDERÅDGIVNING FOR PÅRØRENDE I REGION HOVEDSTADEN

Er du pårørende og bosat i Region Hovedstaden, kan du få op til 3 samtaler med en psykolog/bach.psych, som har specifik viden om det at være pårørende.

Du er meget velkommen til at komme uden tidsbestilling og få en samtale. Du kan også ringe i åbningstiden eller e-maile os og bestille tid i forvejen. Så undgår du evt. ventetid. Se mere under “Åben Pårørenderådgivning”.

Vi træffes både personligt og på telefonen mandag kl. 16.00-.19.00