OBS: Vi er lukket for tilgang, pga. for lang ventetid.

Social angst tilbud

FRIT SIND er et gratis tilbud til mennesker enten der enten diagnosticeret med social angst eller som oplever stort ubehag i sociale situationer. Tilbuddet er for dig som er mellem 18 og 40 år og som bor i eller omkring København. Tilbuddet henvender sig derudover til dig, som ønsker at få det bedre med sig selv og at få det bedre i sociale sammenhænge.

Der er lige nu lukket for tilgang, da det hold der starter op nu er fyldt, og projektperioden afslutter efterfølgende. Vi arbejder på at kunne fortsætte.

Indsatsens dele

Tilbuddet består af 4 overordnede dele, som det er muligt at deltage i, alt efter behov:

  • Individuelle samtaleforløb
  • Gruppeforløb
  • Mentorordning (støtte i angstfulde situationer, støtte til at komme til indsatsdelene, sparring og en at snakke med)
  • Fokus på selvhjælp

Metoder

I indsatsen bruges tredje generations kognitive værktøjer til at at arbejde med social angst. Disse psykologiske værktøjer bygger blandt andet på mindfulness og afslapningsteknikker, forståelse af selvkritik, selvaccept, afdækning af værdier og medfølelsesfokuseret tilgang til sig selv.

Hvem driver indsatsen?

Projektets terapeutiske arbejde drives af frivillige uddannede psykologer og psykologistuderende på sidste del af deres uddannelse. Alle har fået en uddannelse i metoderne gennem projektet. I mentorordningen findes mange forskellige frivillige, som alle har et hjerte for at støtte. Nogle mentorer har selv kæmpet med at føle stort ubehag i sociale situationer og ønsker at hjælpe andre med at få det bedre.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan enten tilmelde dig, ved at udfylde vores online tilmeldingsformular HER, sende os en SMS på 42460230 eller skrive os en mail på frit@sind-kbh.dk

Vi arbejder primært med det, at opleve stort ubehag i sociale situationer. Hvis du er i tvivl om du kunne få noget ud af tilbuddet, kan du tage vores social ubehags test HER.

Forsamtale

Når vi har modtaget din tilmelding, vil vi invitere dig til en forsamtale. Til forsamtalen vil vi fortælle lidt mere om tilbuddet. Dertil vil vi snakke om hvilke dele af tilbuddet du ønsker at være med i. Til forsamtalen kan du altid medbringe en ven, et familiemedlem eller en støtte/kontakt person, hvis det kan gøre det mere behageligt for dig.

Hvem kan ikke være med i projektet

Da vi er en frivillig organisation og kun har begrænset kapacitet, er der særlige grupper vi ikke kan hjælpe. Hvis du har en borderlinediagnose, en autismediagnose, er selvmordstruet eller har en igangværende psykose kan du desværre ikke deltage i projektet. Vi vil dog gerne hjælpe dig med at finde et andet tilbud, så du er velkommen til at kontakte os!